WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Thursday, March 17, 2011

MUHAMMAD IMRAN SENGAL!

post ini khas buat mmat bernama MUHAMMAD IMRAN YG SENGAL LAGI LANGSI!!
- first of all yg pling , pling , pling ak nk ckp psal ko IMRAN is , ko ni GAMPANG!! hahaha.. budak siput babi x sedo diri!! sodap2 mlut jer nk ngate aku!! mcm pmpuan!! pmpuan un x kuat ngate cm ko nih IMRAN OIII!!  pastu ko seda x yg makwe ko tu curang nan uncle bangla aku? ish3.. cian ko.. MALANG betol nseb ko nih IMRAN!! tu lar.. pdah mkn siput babi n bela babi kat dlm blik.. kesian kat mak ko kne cuci taik babi uh tiap2 ari.. mak n kakak ko ngadu kat aku ckp yg ko nih dah same bsuk nan BABI tu ko taw!! sian lerr kat depe weyh!! tobat cpat!! haish.. ==' pe lar nk jdi nan ko nih IMRAN!! da lar BUSUK!! MLUT LANGSI!! melantak ah kaw siput babi uh byk2!! nk lantak skali nan BABI2 pOn xper..!! huhh!! blah lha kaw budak x sedo diri!! >< shuhh2!! budak langsi thap gaban!! xP da la KELAM!! x sabO2!! ><

P/S : MUHAMMAD IMRAN sahaja.. yg lain xde kaitan.. tp bOleh bce prngai mmat yg mde sthun dri aku nih.. oke!! :)) TQ

2 comments:

leave your comments