WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Thursday, January 26, 2012

26 januari 2012 :')



assalamualaikum :) 

harinie tepat kul 12:00 , 26 januari 2012 ak dah genap 17 tahun . haha . cepatkan masa berlalu? pejam celik , pejam celik da 17 tahun . pejam celik , pejam celik da masuk dewan peperiksaan nak SPM! OMG! yg tuh tak nak pikir lagi -,-' SERAM! huhu.. actually even birthday ak tak meriah macam orang lain.. tapi aku dapat tahu siapa yang betul2 ambil berat pasal aku :') 

aku seronok sangat bila ade membe yang dok kelam hantar mesej sebelum kul 12 lagi. sume dok ckp , "AKU NAK JADI ORANG FIRST WISH" haha.. terharu doe! nasib aku tak nangis.. kalaw tak , jatuh saham aku as minah brutal! HAHA :DD orang first yg wish tepat tepat pukul 12 pagi is my one and only EX-BF yg ak ada , apeiz.. haha.. :P aku ingatkan dia dah tak ingat kat aku da.. tawtaw die ckp 

"HEPY BIRTHDAY EVA . EVEN KAW DAH BUKAN MILIK AKU DA , AKU STILL SAYANG KAT KAW SEBAGAI KAWAN BAIK AKU" aww! suwitt kan3? nasib ak ta cair. law tak , mampus ak kene keje dek awek dia! HAHA.. thankies to you 

yang wish sbelum kul 12 lak si faza.. haha.. lawaklawak.. maybe mata dia ngantok sgt kowd.. da ta tahan na tunggu smpai kul 12 :') huhu.. macam mana pon , trime kaseh faza cun! ^^ hehe.. then , second wish ak is angah.. haha.. sian die berjage malam sbb na wish :) ak syg angah gilagila! ♥ 

lepas tu plak , my BFF dari GR merangkap MR.TEMANTAPIMESRA aku turun padang na wish birthday ak.. haha xD ne yg syg kaw lbey ne nami! hehe.. na tgk gmbr die?



 

tadaaa! tu lah die! :) hehe.. sape na ngorat die gtaw aku! :P ak bgi num die! HAHA :DD die slalu temankan aku.. :') syg kaw lah nami! hehe.. lepas jeh mamat neh , ade sorunk lagi membe baek ak wish.. MR.SENGAL aku , ja'a! :D haha.. sonok sgt bler org ingt birthday kte kan3? ^^ hehe.. then , petang tuh barulah mncul si asfa ashmira.. sian die.. demam.. act die wish palin awal coz die da kene balek KL.. humm.. even kaw jauh dari ak asfa , ak akan sntiasse ingt kat kaw :') i love you ASFA ASHMIRA BINTI AZIZAN 

ALHAMDULILLAH :') AKU BERSYUKUR KE HADRAT ILLAHI KERANA ALLAH TELAH KURNIAKAN SAHABAT YANG BAIK BAIK KEPADA AKU. SEMOGA ALLAH MEMBERKATI PERSAHABATAN KAMI INI. AMIN.
   

typing with LOVE 


Saturday, January 21, 2012

royal princess school :)

 
 



 helo ebelibadi :)
msti korunk pelik awat blog ak ne still berupdate sdgkan sblum ne ak kate ak da xley na update da? ngeh3.. ini krane SAYE SUDA BOSAN PNDANG BUKU 24 JAM! muahaha.. so, ape lagie.. on PC , on ternet , on FB , on BLOGGER aww! haha..

okayokay! update harinie telah dirancang oleh blogger blogger berwawasan dari anak anak RPS :) dat was me , suerayasidek , wanyumni , eirasaifira and auniathirah  tehee.. kteorg da rncg cuti smggu ne na amek mase sked tuk update pasal RPS ^^

what so special about RPS? haha..

first , larian MERENTAS DESA da ditukaq jadi larian PUTERI PUTERI RPS.. seiring dengan tu , semua board board p'satuan , p'mainan yg wujud kt skola rps ni WAJIB background wanra PINK -,-' n kertas kertas warna pink tuh telah dicop kan MURAH oleh student rps.. why? :) sebab dengan mudah ny kertas tu boley terkoyak n warna PINK kertas tuh melekat kat tangan! ak rase cukup tuk blusher pipi 5 orang pondan smpai nmpk betul betul ayu! HAHA.. :DD sabo jelewww.. ouh RPS! menyesal plak ak tak aplly mane mane skola laen mase form 3 na masok form 4 dlue -,-' haihh..

second , pasal homwork plak.. kte cuti SEMIGGU je kan? ^^ kan3? hw yg ak dpt mcm cuti SETAHUN weh! boley lunyai otak cmni -,-' kalaw dialog yuna dalam iklan "dalam setiap gambar ade lagu" , dialog ak plak "dalam setiap subjek ade homework".. haha.. kaw ade? :P ngeh3..

klah law korunk na tgk pape lagi pasai RPS yg 'mantap' ni , just klick kt link blog kt atas tdi tuh ek? :) tp bukan sekarang.. coz , masing masing blom update lagie.. tngh jadi anak murid mithali buad hw leww katewwkan.. haha.. :D gtg! kbaii

typing with LOVE ♥
 

Monday, January 9, 2012

MY LAST ENTRY D;



hai sayang! :D tehee.. da lame ak ta update blog ak ne kan? :P naek bersrang da.. huhuk.. *ayat stiap blogger bler blog da lame ta diupdate :P HAHA..

akhirnye dpt gak ak luangkan sket mase tuk edit edit balek blog n update entri yg ta seberapa ne.. kalinie ak ta update cter pnjg pnjg.. just na ckp , mmndgkan ak da na masok 17 tahun aka SPM CANDIDATES.. huhu.. ak da ta dpt na update blog ne slaloo sgt da D; *msti rnduuu.. huhuk.. tp cne pon ak akan mnx tlg kt smeone yg ak percaye tuk slalooo bukak kan blog ak ne supaye x jam.. huhu.. ak takod t law lame sgt ta bkak die jadi langsung takley bukak plak.. lgie parah! -,-' huhuk..

so , cane pon wish me luck in my becoming exam oke? ^^ doa korunk amat besar mkne ny bagie aku.. tehee..until here my last speech yg takde leww pnjg mane :P take care syg!

i'm gonna mishh you all.. !! :'DD


 typing with LOVE