WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Saturday, January 21, 2012

royal princess school :)

 
 



 helo ebelibadi :)
msti korunk pelik awat blog ak ne still berupdate sdgkan sblum ne ak kate ak da xley na update da? ngeh3.. ini krane SAYE SUDA BOSAN PNDANG BUKU 24 JAM! muahaha.. so, ape lagie.. on PC , on ternet , on FB , on BLOGGER aww! haha..

okayokay! update harinie telah dirancang oleh blogger blogger berwawasan dari anak anak RPS :) dat was me , suerayasidek , wanyumni , eirasaifira and auniathirah  tehee.. kteorg da rncg cuti smggu ne na amek mase sked tuk update pasal RPS ^^

what so special about RPS? haha..

first , larian MERENTAS DESA da ditukaq jadi larian PUTERI PUTERI RPS.. seiring dengan tu , semua board board p'satuan , p'mainan yg wujud kt skola rps ni WAJIB background wanra PINK -,-' n kertas kertas warna pink tuh telah dicop kan MURAH oleh student rps.. why? :) sebab dengan mudah ny kertas tu boley terkoyak n warna PINK kertas tuh melekat kat tangan! ak rase cukup tuk blusher pipi 5 orang pondan smpai nmpk betul betul ayu! HAHA.. :DD sabo jelewww.. ouh RPS! menyesal plak ak tak aplly mane mane skola laen mase form 3 na masok form 4 dlue -,-' haihh..

second , pasal homwork plak.. kte cuti SEMIGGU je kan? ^^ kan3? hw yg ak dpt mcm cuti SETAHUN weh! boley lunyai otak cmni -,-' kalaw dialog yuna dalam iklan "dalam setiap gambar ade lagu" , dialog ak plak "dalam setiap subjek ade homework".. haha.. kaw ade? :P ngeh3..

klah law korunk na tgk pape lagi pasai RPS yg 'mantap' ni , just klick kt link blog kt atas tdi tuh ek? :) tp bukan sekarang.. coz , masing masing blom update lagie.. tngh jadi anak murid mithali buad hw leww katewwkan.. haha.. :D gtg! kbaii

typing with LOVE ♥
 

No comments:

Post a Comment

leave your comments