WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Wednesday, February 29, 2012

twitterpeymesss of MALAYSIA ((:




ASSALAMUALAIKUM :DD

hellohellohello ! what's up dude? hehe. harinie itew tak g skola! ^^ ups! tapi bukan ponteng oke? HAHA. just sbb ada mslh ksihatan sket :P haha. kay. rini aku just na celoteh seket pasal twitterpeymes yg handsome awesome n segale some some lagi larr! :D haha. *budak baru buad twitter*

twitterpeymes yg pling awesome skali bgi aku is MegatAD awesome gyla bhai! handsome pon handsome! HAHA. nama sebenar dia is MEGAT AMIR DANISH muka dia ni ada iras MERLIN kata si gadis gadis twitter . haha. umur dia just same wif me. 17 y/o. wootwott xD dia ni gak kira best photographer lar. sbnr ny megat ni frenly tp becoz he's toooooo feymes. dia takde masa na layan org yg baru baru ni. kalaw na tweet nan dia ni payah doe! so, tapayah lar mention nama dia. konfom tak layan. haha. yg mampu hanya retwwet his tweet :P kikiki. other then that, dia ada buad vid tajuk "apa itu BFF" , "apa itu CINTA" n laenlaen. stakat ni aku baru tgk yg tuh jela pon. huhu. dlm vid dia ni ada masuk gak twitter twitterpeymes yg laen taw. fuhhh. hotsentap! HAHA. MegatAD ni slalu buad hashtag yg smpai satu malaysia twitterpeeps guna. example like #MemorySekolahRendah. but then , die ade gtaw gak yg die pernah buad satu hashtag ni sampai masuk WORLDWIDE! >< gyla babe! na jugak! LOL.  na tgk gmbr dia? here he are.



dai tinggi kan? o.O' huk2


model zaman retro 80-an :P


mao kawen sama itu DSLR juga! >< huk2


fewittttttttttttttt :P HAHA.

okay. second one is HAFIZ IRFAN bnyak HOT! org panggil dia "zayn malik" why? sbb muka dia sama dgn manusia tuh :) *aku ta kenal pon sapa zayn malik tuh. haha* tapi malangnya bgi gadis gadis sedunia.. dia sudah berpunya. haha. lawak! xD he and his beloved was a very suwittt couple <3 gmbr dia? jeng jeng jeng! HAHA


he's on ur right handside :D sam kan3? HAHA

 

wooootwooooooooooot <3

 
cam kembar plak deme neh -,-' huhu

actually hotstuff2 twitter ni ada ramai lagi. but , it sokay. next time aku update lagi byk2 :D buad mase ni ak tnjuk dua twitterpeyymes ni dulue k ^^ tatap lar muka deme ni lama lama. ak na chiow! HAHA. kbaii :DD

typing with LOVE 



Sunday, February 19, 2012

18 februari 2012 :DD










ASSALAMUALAIKUM! :DD tehee


what's up allz? :DD hehe. semalam rps having our 'LARIAN PUTERI RPS' ! mule mule denga tuh rase mcm . "erk -,-' WTH?" hoho. tp mase lari semalam baru lah terasa keseronokan berlari keluar dari kawasan taman perumahn tuh ^^ haha. 

semalam sebelum aku g sekolah aku terlupe na makan pape dulu. then , g singgah 7E beli roti. then , ade abang tuh tgk lencana sekolah kat baju rumah sukan aku. die tany "adeq ne sekolah RPS ek?" *bangge kejap! haha* then , aku ckp la "yup! why?" then , die ckp balek,

"harini ade merentas desa sampai padang polo kan? hati-hati taw. kereta banyak lau-lalang"

aku mcam. o.O' wow! he's too carring! kalah abng kandung aku! >< HOHO. tengs yaw abng 7E! :D *gelaran aku cpta sndri :P haha*

after that , sampai sekolah just buad mcm biasa trus g padang *actuaaly aku da terlambat. hehe* bile da na start tuh plak just waiting for form 5 turns. suma mcm tak sabar2 ja. haha. lawak xD then , penghormatan diberikan kepada our MAMA BESAR cik nani tuk tekan.. erk.. bnde yg bunyi "PEETTTT" tuh! haha. *aku tak ingt ape name nye* pastu , sume kabut na lari. mulemule ingt na lari sekali nan members. mcm mane entah bole terlepas lari laju sangat ke depan -,-' na tunggu punye lah lame deme na smpai ke depan. jalan lenggang kangkung la katekan. haha. :D so , terpakse la aku jog dulu. then , between dat time aku terserempak nan anis. jog sama dia smbil gossip about her boyfie aka my EX-BESTIE :) konfom lah sad story for her rite? 

so , bagi aku yg dah biase dengar luahan perasaan orang pon trus kan lah mendenagr n kutuk sama dia. haha. *jog , jog jugak taw! huhu* jog punya jog da nmpk checkpoint 19. punya lah seronok coz lagi 2 checkpoint ja na smpai.! taw taw ade ckgu datang naek motor bgtaw yg tuh sebenarnya baru chekpoint 12! OMG! -,-' rase na bunuh diri time tuh! huk2. then , continue lari n lari smpai checkpoint 16 dapat mnum kejap. puny la ingt dapat mnum satu cawan. taw taw satu teguk pon tak sampai T.T erk. hanya mampu bersabar n teruskan larian. hoho.

after that bila dah mula nmpk polo. semangat membara datang! HAHA. dalam otak just 'na cepad smpai na rehad!' haha. ckgu yg dekad last cehckpoint dat is checkpoint no 21 sume bagi semngat. kate ckgu ade 'cake' tuk tiga markah! semangat aku pecut! >< HAHA. yayyyy! akhirnya selama 5 tahun aku sekolah kat sekolah tuh. dat is my first time aku dapat 'cake' tuk larian merentas desa even bukan pemenang pon :P haha. *lawak* 

lepas tu aku tunggu my lil fella angah n faza smpai. sementara tggu tuh jenuh ak ke hulu ke hilir cari air -,-' *student ta dibenarkan bawak air sndiri* haihhh.. tany dekad ckgu rumah sukan , kata da habes. kat 'kantin rps' pon da habes. last2 pas dalam 30 mnit cmtu sume pakat beli kat toilet polo. ups! bukan 'air toilet' oke? haha. air mineral yang makcek keje kat toilet tuh jual k ^___^ haha. jgn salah paham! lega la sekejap dapat air sket. alhamdulillah 

bila da settle semua bnde kat situ time na balek baru terasa menyesal tak sudah bila tak bawak fon *gara gara dapat warning dari ckgu jgn bawak fon. ckgu bukan check pon* haih. tak ckup dengan merentas desa tadi , jenuh aku pusing satu polo na tgk mak aku da smpai ke belom. mak aku ade katne. *terlupe na tany mak aku na amek ktne pagi pagi* orang laen kurang berat dalam 2 kg , aku bole kurang smpai 5 kg aku rasa :)) haha. then , nsb ayah pkah merangkap 'bapak' aku smpai dulu. bole ak pnjam fon :P tehee.

pastuh dah kol mummy aku , otw na balek badan da start rasa semcam . aku abaikan. semua nya elok ja. tapi , bila aku bangun awal pagi ni. fulamak! berbunyi sat badan! o.O saked kowdd! fuhhh! dugaan. -,-' smpai skank still terasa lagi saked nyeww.. haih.. naseb tak patah. huk2. alhamdulillah :) 

mcam mane trok pon , aku seronok sangt! coz , atleast semalam aku dapat release seked tension aku ^^ teheee.. gonna miss all dis start form next year! :D 




typing with LOVE 




Friday, February 17, 2012

LARIAN PUTERI RPS :)) ♥







ASSALAMUALAIKUM! :DD tehee

harini kita update blog lagi! HOHO. actually kita tak sabar nak tunggu har esok ni! *muka excited* haha. kenapa? sebab esok merentas desa! oyeahh! HAHA.. eh! silap silap -,-' "LARIAN PUTERI RPS" aww! omey kan? :DD haha. nanti semua puteri puteri rps akan berlari dengan pakai gaun ! wee.. haha. oke! aku merepek sudah :P haha.

kenapa aku suke sangat plak? sebab untuk pertama kali dalam sejarah pengetua buat larian ni kluaq dari kawasan perumahan sekitar sekolah tuh ja -,-' bosan doe! nasib tahun ni lain sikit. pengetua syang kat form 5 ek? HAHA. :DD

larian merentas desa tahun ni lain daripda tahun tahun sebelum ne. kalaw dulu tak habes habes lalu depan rumah org. setiap tahun tgk rumah yang sama , setiap tahun jumpa anjing yg omeyy yg sama. tp larian rps tahun ni menuju ke padang polo . hoho. jauh kan3? :)) tp takpe. aku sanggup sebab bukan selalu dapat buat kerja gila macam ni kan? HAHA. sampai ade "abang" paramedik yg akan kawal kiteorg *abang la konon nye. taw2 dpt pakcek! haha*
ade polis , ade rela , erk.. ape lagi ek? -,-' byk larrhh. lupe dah.. huhu. terase bagaikan VVVVIP suda! HAHA. lawok! xD

yeahhh! tahun ni tahun last aku dekat sekolah tercinta ni. :') aku betul betul sayang sekolah ni even banyak kasi strees sama aku! hoho. tp stress yg aku dapat ni larrh yang bagi aku macam macam pengalaman n kenangan yang ak susah nak lupa. *da start na jiwang* haha. disebabkan itu , esok aku tekad aku nak buat betul betul! da tak macam mase dlue dlue. just jalan lenggang lenggok sembang sembang sebijik cam "puteri" kayangan. haha. :DD
esok saya mao jog! booyah! even aku taw aku takkan pernah menang punya! *kalaw menang pon , dalam mimpi jela.*

but , it sokay. aku tak kisah menang ata kalah. ape yang aku nak is something yg boleh dijadikan kenangan pas habes sekolah nanti :))

okay! now it's time for me to finished my homework and get ready for the upcoming tuisyen class tonite! :D

typing with LOVE 



Thursday, February 16, 2012

LUAHAN PERASAAN :')







ASSALAMUALAIKUM! ^___^ hihi

woah! dah berzaman ak ta update blog ni kan? -,-' penuh dengan habuk , debu , dust! HAHA *ayat setiap blogger tempatan yang tak feymes mcm saya :DD haha. 

actually sebelum ON blog ni tadi rasa macam ada macam macam story nak crita. tp bler dah bukak , semua bende yang nak diceritakan tadi da bertebangan tinggal kan aku sorunk sorunk -,-' huk2. sadis! 

btw , aku nak tanya sikit ni. aku sombong ke? kenapa ramai sangat yang cakap aku smbong? nape ramai sangat yang ckp aku budget hot? nape? nape? nape? teruk sangat ke aku ni T.T wuu. sad kowd! aku rasa aku da buat macam macam dah tuk tunjuk kan yang aku ni tak sombong. aku tegur setiap manusia yang aku kenal or tak dalam fb. aku layan baik ja. siap gelak sorang sorang lagi. yang bab budget hot tu plak. memang mase kecik kecik dulu ak pernah jelez tengok org yg ramai admire ne. (kecik la katekan. mane taw pape lagi ) tp skarang mana ade. ak takda niat pon na kejar publisiti. dari kejar bnde yg ta datang kan faedah tuh , baik ak study. couple dengan buku ja. lagi bagus. kan3? 

aku edit gambar , sebab aku memang suke edit gmbar. bukan gmbr aku ja yg aku edit pon. ramai lagi ak da tolong edit kan.
aku buat page , bukan sebab nak feymeskan diri yg aku sndri taw aku hodoh ni. aku buat disebabkan time tuh aku tengah bosan. n now ak mmg na delete page tuh , tp ak tataw mcm mane care nye ja. jgn lah pegi tokok tambah cerita yang bukan bukan. lagi plak. mane ade org like page ak tuh pon? -,-' haih.
aku buat blog , bukan sebab na jadi feymes mcm kak LYSSAFAIZUREEN tuh. aku buat blog atas dasar nak kongsi cerita aku. life aku. it's my own way of how to describe my life. you doesn't have to get to know to it if you doesn't like it. aku tak paksa pon :)

so, please. aku da explain panjang lebar dah ni. aku taw kaw takkan pernah terlepas bace entri kat blgo aku ni coz t msti kaw akan sebar bende yang aku tak tulis pon dlm ni kan? aku rase dari kaw duk fitnah orang tuh , better kaw create novel ke , cerpen ke. ade faedha sket. dosa pon tak dapat kan? ^^

#hopekawstopngatemcmmcmpasalakudah.tq

typing with LOVE