WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Sunday, February 19, 2012

18 februari 2012 :DD










ASSALAMUALAIKUM! :DD tehee


what's up allz? :DD hehe. semalam rps having our 'LARIAN PUTERI RPS' ! mule mule denga tuh rase mcm . "erk -,-' WTH?" hoho. tp mase lari semalam baru lah terasa keseronokan berlari keluar dari kawasan taman perumahn tuh ^^ haha. 

semalam sebelum aku g sekolah aku terlupe na makan pape dulu. then , g singgah 7E beli roti. then , ade abang tuh tgk lencana sekolah kat baju rumah sukan aku. die tany "adeq ne sekolah RPS ek?" *bangge kejap! haha* then , aku ckp la "yup! why?" then , die ckp balek,

"harini ade merentas desa sampai padang polo kan? hati-hati taw. kereta banyak lau-lalang"

aku mcam. o.O' wow! he's too carring! kalah abng kandung aku! >< HOHO. tengs yaw abng 7E! :D *gelaran aku cpta sndri :P haha*

after that , sampai sekolah just buad mcm biasa trus g padang *actuaaly aku da terlambat. hehe* bile da na start tuh plak just waiting for form 5 turns. suma mcm tak sabar2 ja. haha. lawak xD then , penghormatan diberikan kepada our MAMA BESAR cik nani tuk tekan.. erk.. bnde yg bunyi "PEETTTT" tuh! haha. *aku tak ingt ape name nye* pastu , sume kabut na lari. mulemule ingt na lari sekali nan members. mcm mane entah bole terlepas lari laju sangat ke depan -,-' na tunggu punye lah lame deme na smpai ke depan. jalan lenggang kangkung la katekan. haha. :D so , terpakse la aku jog dulu. then , between dat time aku terserempak nan anis. jog sama dia smbil gossip about her boyfie aka my EX-BESTIE :) konfom lah sad story for her rite? 

so , bagi aku yg dah biase dengar luahan perasaan orang pon trus kan lah mendenagr n kutuk sama dia. haha. *jog , jog jugak taw! huhu* jog punya jog da nmpk checkpoint 19. punya lah seronok coz lagi 2 checkpoint ja na smpai.! taw taw ade ckgu datang naek motor bgtaw yg tuh sebenarnya baru chekpoint 12! OMG! -,-' rase na bunuh diri time tuh! huk2. then , continue lari n lari smpai checkpoint 16 dapat mnum kejap. puny la ingt dapat mnum satu cawan. taw taw satu teguk pon tak sampai T.T erk. hanya mampu bersabar n teruskan larian. hoho.

after that bila dah mula nmpk polo. semangat membara datang! HAHA. dalam otak just 'na cepad smpai na rehad!' haha. ckgu yg dekad last cehckpoint dat is checkpoint no 21 sume bagi semngat. kate ckgu ade 'cake' tuk tiga markah! semangat aku pecut! >< HAHA. yayyyy! akhirnya selama 5 tahun aku sekolah kat sekolah tuh. dat is my first time aku dapat 'cake' tuk larian merentas desa even bukan pemenang pon :P haha. *lawak* 

lepas tu aku tunggu my lil fella angah n faza smpai. sementara tggu tuh jenuh ak ke hulu ke hilir cari air -,-' *student ta dibenarkan bawak air sndiri* haihhh.. tany dekad ckgu rumah sukan , kata da habes. kat 'kantin rps' pon da habes. last2 pas dalam 30 mnit cmtu sume pakat beli kat toilet polo. ups! bukan 'air toilet' oke? haha. air mineral yang makcek keje kat toilet tuh jual k ^___^ haha. jgn salah paham! lega la sekejap dapat air sket. alhamdulillah 

bila da settle semua bnde kat situ time na balek baru terasa menyesal tak sudah bila tak bawak fon *gara gara dapat warning dari ckgu jgn bawak fon. ckgu bukan check pon* haih. tak ckup dengan merentas desa tadi , jenuh aku pusing satu polo na tgk mak aku da smpai ke belom. mak aku ade katne. *terlupe na tany mak aku na amek ktne pagi pagi* orang laen kurang berat dalam 2 kg , aku bole kurang smpai 5 kg aku rasa :)) haha. then , nsb ayah pkah merangkap 'bapak' aku smpai dulu. bole ak pnjam fon :P tehee.

pastuh dah kol mummy aku , otw na balek badan da start rasa semcam . aku abaikan. semua nya elok ja. tapi , bila aku bangun awal pagi ni. fulamak! berbunyi sat badan! o.O saked kowdd! fuhhh! dugaan. -,-' smpai skank still terasa lagi saked nyeww.. haih.. naseb tak patah. huk2. alhamdulillah :) 

mcam mane trok pon , aku seronok sangt! coz , atleast semalam aku dapat release seked tension aku ^^ teheee.. gonna miss all dis start form next year! :D 




typing with LOVE 




No comments:

Post a Comment

leave your comments