WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Friday, February 17, 2012

LARIAN PUTERI RPS :)) ♥







ASSALAMUALAIKUM! :DD tehee

harini kita update blog lagi! HOHO. actually kita tak sabar nak tunggu har esok ni! *muka excited* haha. kenapa? sebab esok merentas desa! oyeahh! HAHA.. eh! silap silap -,-' "LARIAN PUTERI RPS" aww! omey kan? :DD haha. nanti semua puteri puteri rps akan berlari dengan pakai gaun ! wee.. haha. oke! aku merepek sudah :P haha.

kenapa aku suke sangat plak? sebab untuk pertama kali dalam sejarah pengetua buat larian ni kluaq dari kawasan perumahan sekitar sekolah tuh ja -,-' bosan doe! nasib tahun ni lain sikit. pengetua syang kat form 5 ek? HAHA. :DD

larian merentas desa tahun ni lain daripda tahun tahun sebelum ne. kalaw dulu tak habes habes lalu depan rumah org. setiap tahun tgk rumah yang sama , setiap tahun jumpa anjing yg omeyy yg sama. tp larian rps tahun ni menuju ke padang polo . hoho. jauh kan3? :)) tp takpe. aku sanggup sebab bukan selalu dapat buat kerja gila macam ni kan? HAHA. sampai ade "abang" paramedik yg akan kawal kiteorg *abang la konon nye. taw2 dpt pakcek! haha*
ade polis , ade rela , erk.. ape lagi ek? -,-' byk larrhh. lupe dah.. huhu. terase bagaikan VVVVIP suda! HAHA. lawok! xD

yeahhh! tahun ni tahun last aku dekat sekolah tercinta ni. :') aku betul betul sayang sekolah ni even banyak kasi strees sama aku! hoho. tp stress yg aku dapat ni larrh yang bagi aku macam macam pengalaman n kenangan yang ak susah nak lupa. *da start na jiwang* haha. disebabkan itu , esok aku tekad aku nak buat betul betul! da tak macam mase dlue dlue. just jalan lenggang lenggok sembang sembang sebijik cam "puteri" kayangan. haha. :DD
esok saya mao jog! booyah! even aku taw aku takkan pernah menang punya! *kalaw menang pon , dalam mimpi jela.*

but , it sokay. aku tak kisah menang ata kalah. ape yang aku nak is something yg boleh dijadikan kenangan pas habes sekolah nanti :))

okay! now it's time for me to finished my homework and get ready for the upcoming tuisyen class tonite! :D

typing with LOVE 



No comments:

Post a Comment

leave your comments