WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Thursday, February 16, 2012

LUAHAN PERASAAN :')







ASSALAMUALAIKUM! ^___^ hihi

woah! dah berzaman ak ta update blog ni kan? -,-' penuh dengan habuk , debu , dust! HAHA *ayat setiap blogger tempatan yang tak feymes mcm saya :DD haha. 

actually sebelum ON blog ni tadi rasa macam ada macam macam story nak crita. tp bler dah bukak , semua bende yang nak diceritakan tadi da bertebangan tinggal kan aku sorunk sorunk -,-' huk2. sadis! 

btw , aku nak tanya sikit ni. aku sombong ke? kenapa ramai sangat yang cakap aku smbong? nape ramai sangat yang ckp aku budget hot? nape? nape? nape? teruk sangat ke aku ni T.T wuu. sad kowd! aku rasa aku da buat macam macam dah tuk tunjuk kan yang aku ni tak sombong. aku tegur setiap manusia yang aku kenal or tak dalam fb. aku layan baik ja. siap gelak sorang sorang lagi. yang bab budget hot tu plak. memang mase kecik kecik dulu ak pernah jelez tengok org yg ramai admire ne. (kecik la katekan. mane taw pape lagi ) tp skarang mana ade. ak takda niat pon na kejar publisiti. dari kejar bnde yg ta datang kan faedah tuh , baik ak study. couple dengan buku ja. lagi bagus. kan3? 

aku edit gambar , sebab aku memang suke edit gmbar. bukan gmbr aku ja yg aku edit pon. ramai lagi ak da tolong edit kan.
aku buat page , bukan sebab nak feymeskan diri yg aku sndri taw aku hodoh ni. aku buat disebabkan time tuh aku tengah bosan. n now ak mmg na delete page tuh , tp ak tataw mcm mane care nye ja. jgn lah pegi tokok tambah cerita yang bukan bukan. lagi plak. mane ade org like page ak tuh pon? -,-' haih.
aku buat blog , bukan sebab na jadi feymes mcm kak LYSSAFAIZUREEN tuh. aku buat blog atas dasar nak kongsi cerita aku. life aku. it's my own way of how to describe my life. you doesn't have to get to know to it if you doesn't like it. aku tak paksa pon :)

so, please. aku da explain panjang lebar dah ni. aku taw kaw takkan pernah terlepas bace entri kat blgo aku ni coz t msti kaw akan sebar bende yang aku tak tulis pon dlm ni kan? aku rase dari kaw duk fitnah orang tuh , better kaw create novel ke , cerpen ke. ade faedha sket. dosa pon tak dapat kan? ^^

#hopekawstopngatemcmmcmpasalakudah.tq

typing with LOVE 




No comments:

Post a Comment

leave your comments