WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Wednesday, February 29, 2012

twitterpeymesss of MALAYSIA ((:




ASSALAMUALAIKUM :DD

hellohellohello ! what's up dude? hehe. harinie itew tak g skola! ^^ ups! tapi bukan ponteng oke? HAHA. just sbb ada mslh ksihatan sket :P haha. kay. rini aku just na celoteh seket pasal twitterpeymes yg handsome awesome n segale some some lagi larr! :D haha. *budak baru buad twitter*

twitterpeymes yg pling awesome skali bgi aku is MegatAD awesome gyla bhai! handsome pon handsome! HAHA. nama sebenar dia is MEGAT AMIR DANISH muka dia ni ada iras MERLIN kata si gadis gadis twitter . haha. umur dia just same wif me. 17 y/o. wootwott xD dia ni gak kira best photographer lar. sbnr ny megat ni frenly tp becoz he's toooooo feymes. dia takde masa na layan org yg baru baru ni. kalaw na tweet nan dia ni payah doe! so, tapayah lar mention nama dia. konfom tak layan. haha. yg mampu hanya retwwet his tweet :P kikiki. other then that, dia ada buad vid tajuk "apa itu BFF" , "apa itu CINTA" n laenlaen. stakat ni aku baru tgk yg tuh jela pon. huhu. dlm vid dia ni ada masuk gak twitter twitterpeymes yg laen taw. fuhhh. hotsentap! HAHA. MegatAD ni slalu buad hashtag yg smpai satu malaysia twitterpeeps guna. example like #MemorySekolahRendah. but then , die ade gtaw gak yg die pernah buad satu hashtag ni sampai masuk WORLDWIDE! >< gyla babe! na jugak! LOL.  na tgk gmbr dia? here he are.



dai tinggi kan? o.O' huk2


model zaman retro 80-an :P


mao kawen sama itu DSLR juga! >< huk2


fewittttttttttttttt :P HAHA.

okay. second one is HAFIZ IRFAN bnyak HOT! org panggil dia "zayn malik" why? sbb muka dia sama dgn manusia tuh :) *aku ta kenal pon sapa zayn malik tuh. haha* tapi malangnya bgi gadis gadis sedunia.. dia sudah berpunya. haha. lawak! xD he and his beloved was a very suwittt couple <3 gmbr dia? jeng jeng jeng! HAHA


he's on ur right handside :D sam kan3? HAHA

 

wooootwooooooooooot <3

 
cam kembar plak deme neh -,-' huhu

actually hotstuff2 twitter ni ada ramai lagi. but , it sokay. next time aku update lagi byk2 :D buad mase ni ak tnjuk dua twitterpeyymes ni dulue k ^^ tatap lar muka deme ni lama lama. ak na chiow! HAHA. kbaii :DD

typing with LOVE 



2 comments:

leave your comments