WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Monday, March 5, 2012

4 BOUGAINVILLEA in memories ♥



ASSALAMUALAIKUM :)

hello peeps! sehad ke? hari nie eva na story pasal membe membe eva. aka my second beloved family :') dat is warga warga ex - 4 Bougainvillea yg sgt awesome! i miss you all fucking deemm much! >< kay. bagi eva entri kali ni agak sdeyh sket lar so , eva tukaq lagu kejap :P jadi lagu sedih skit. eva dpt lagu ni dari blog AUNI ATHIRAH yg sgt comel! 
AUNI! eva pnjam lagu kejap ek? na buad entri sedih kena lar lagu sedih. baru ada fe'el. haha. okay! back to our main story. actually eva update pasal family eva ni coz eva rindu sangat sangat dekad depe semua ni! 

P/S : sblum baca smbungan entri ni sila ON speaker anda. baru ada feel sked :P HAHA

tahun ni eva naik satu kelas. from BOUGAINVILLEA to BEGONIA. mula mula rasa mcm sdih yg amat sgt2! but then , i still need to continue my study kan? lg pon kelas stil sebelah menyebelah. takde hal lah kalaw na lepak sebelah kejap. hehe. tp bila dah lama lama dekad kelas baru ni , tiba tiba rasa rndu plak kat kelas 4 BOUGAINVILLEA 2011. rasa rndu ni jugak tiba tiba mncul bila eva bukak blog auni. first entri yg eva tgk is about IGNORE plus lagu blog auni yg sdih tuh buad eva rasa mao nangis! huhu. then , pastu muncul lah entri yg satu ni. 

kay. eva ingat lagi masa form 4 dulu. dalam kelas 4BG tuh , we have 3 peymes grup :') haha. ada hostelite , ada ignore and ada jugak frutty. but then , even kteorg bersemangat assabiah time tuh , we still together bila ada pape yg mmrlukan kerjasama satu keluarga. kitaorg bncg sama sama. gelak sama sama , sdih sama sama *eh! ada ke? bukan gelak spnjg zmn ke? haha* , kutuk sama sama , ta buad hw sama sama , then kene mara dgn ckgu pon sama sama. bila ada problem kita slalu backup sama sama kan? what a suwit memories. 


ingat ta time tuh eva perang dunia ketiga dengan asfa? korang bagi support kat eva. korang pernah ckp "jangan risau , kteorg akan pastikan korang baek baek balek" . time tu , eva terharu gyla! then , bila tibang slalu buad lawak bodoe dalam kelas. bila ada yg nangis , kita duk sama sama n share probs. then , i'll still remember bila tiba tiba jer pe'ah citer prob dia kat eva masa eva n dia jer ada dlm kelas. time tu , eva ta sgke betul! eva terkejut. o.O' mcm ta percaya. tp eva happy coz peah sudi cerita pasal life peah kt eva. eva hope peah happy2 slalu k? i know you're strong peah! chaiyok!

then , ade one day tuh masa pmbntgn komsas dekad depan. time tu eva grup dgn tharshini kesayangan kita tu. ingat tak yg tharshini pernah tersasul yg "JAMILAH BEKERJA SEBAGAI .. er.. PINTU PEJABAT!" *dengan yakinnya!* masa tu kita semua gelak besar kan? ^^, rasa mcm na balik balik masa tuh ♥ eva na gak say tq to auni yg slalu teman eva bila eva in problem. auni taw ja bila eva ada masalah. sangat mengharukan.! btw, senang sgt ke na trace muka eva law eva ada prob? hoho.once again , THANK YOU SO MUCH hunn. you're the best!  *oh no! i'm going to cry!* 

dedicates to AUNI : how hard our lives is , lets faced it together and show our braveness to those who knocked us down! we can do it! chaiyok2! ><



pastu , eva ingat lagi masa zaman zaman kitaorg semua kena marah dengan asfa coz ta letak beg kat blkg lar, marah coz ta lap tgkp lar , marah coz ta sapu lantai lar. tp atas semangat asfa marah kitaorang semua tuh , we've got BINTANG 5! rasa bangga n rndu bila tgk gmbr kelas 4 BOUGAINVILLEA dlam e-majalah sekolah :') haha. so, we need to thanks to asfa yg semangat hias kelas time tu. tp since asfa da pindah , eva jadi ta semngat na hias kelas 5 BEGONIA. like there is something wrong somewhere. asfa , complete my life. without you , i'm empty. btw , eva na ckp thank you so much dekad zylah coz zylah bgi eva teddy bear yg comel masa birthday eva dulu ♥ even eva main main ja time tuh tp taw taw esok nya dia bagi teddy besar kat eva! eva terharu sgt! smpai sekarang eva simpan teddy tuh :) TQ zylah! aku rndu kaw gyla vavy! ><

ha! lagi lagi! eva still remember outr class party! the best ever! 11.11.2011. <-- tarekh yg ta disangke - sangke n ta sedar langsung! haha. time tuh kteorg semua bgi speech masing masing plus nyanyi nyanyi n mnjerit ramai ramai. org pndg pon kita wat bodoe ja. haha. ingat ta time IGNORE bgi hadiah besar besar but when we open that huge present , hadiah dia semua lawak lawak. sangt menyronokkan ! we're having fun on that day. well well well. i just hoping that we can still jump jump n nyanyi nyanyi mcm org gyla sama sama. :') haha. i miss all that demnly much much! LOL

to :  

   JAZIMA IZZATI our ex-classroom leader 1 of 4BG 2011 yg berdedikasi
   HANANI our ex-classroom leader 2 4BG 2011 yg omeyy!
   AMIRAH our prefect yg awesome!
   ALIA ZULAIKA our second prefect yg sporting
   ASFA ASHMIRA our ex-sport leader yg garang but nice!
   AUNI ATHIRAH our ex-student voice yg sgt sgt manis!
   NUR ATHIRAH our ex - ceti halal yg setiap bulan akan ckp "duit2!" 
   YASMIN our ex-koop leader of 4BG 2011 yg rajin!
   THARSHINI our one and only non malay yg gempaks!
   SYAFIQAH NURAIN our shy shy n cute sista!
   NOR ATIQAH our gyla gyla peeps yg cun!
   ALYA our atlit yg omeyy omeyy !
   NURUL SHAHIRAH our cary fren yg rajin but noisy!
   NOR FARZANA yg pemalu n becoming doctor *coz she expert in BIO*
   ALIA TIHANI our second old sista yg cun melecunnnnn! 
   NURUL SYAZWANI our mianei yg ta habes habes dgn "weh! kita mianei 4BG" lol
   FATIN ALYANIE our suwit fren yg banyak akal!
   HARNANI our one of the keytowt family member yg pretty !
   ANIS IZZATY our superb duperb awesome becoming ustazah!
   SITI NOOR AZILAH our cik siti wan kembang yg sgt dirindui! 

eva just na ckp eva rindu korang korang semua sgt sgt! kalaw la masa boleh berpatah balik. :') cane pon i just wanna wish gudluck dlm life korang! gudluck dlm hadapi ujian ujian yg mndtg! gudluck in our becoming SPM exam! we're still a family even though we're far apart . hope korang tak lupa kan aku n all our memories in 4 BOUGAINVILLEA 2011 ♥

hanani comel n atie tidak dapat hadirkan diri :(     


YOU ALL THE BEST ! :'D

No comments:

Post a Comment

leave your comments