WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Friday, March 30, 2012

AMALINA FADZILAH xD







ASSALAMUALAIKUM :DD

hai sayangs! hari ini eva sedih sebab kawan eva dah nak pindah KL! T.T wuuu. Nama kawan eva ni AMALINA BINTI HARITH FADZILAH. she just a normal girl like the others :) we call her AMA. ama ni cute! ^^ dia baru je masuk sekolah RPS tahun ni. dalam akhir bulan 1 or awal bulan 2 camtu kot. mula2 dia masuk kelas 5 bougainvillea. tapi lepas cikgu tgk2 balik markah exam dia, dia pun ditakdirkan untuk masuk ke kelas 5 begonia. dengan itu ahli keluarga 5 begonia 2012 pun menjadi 20 orang :D ngam ngam! haha. mula2 dia masuk tu, eva rasa macam seronok sangat sebab dapat kawan baru! hehe. ama ni comel,baik,rajin,lawak. hoho. 

tapi ta sampai setengah bulan lagi dia dekat RPS tu, dia dah nak kena pindah balik. why? adalah sebab dia yang tersendiri. tak perlu sibuk2 na taw sangat lah kan :P haha. macam mana pun, aku suka dapat kawan dengan ama ni ^^ sporting habis! huhu. 

to ama :

nanti dekat sana,kaw jangan lupa dekat aku yang cun ni taw! ^^ haha *kelip kelip* seronok dapat kawan macam kaw ni . kaw jangan buat2 lupa plak yang kaw pernah jadi keluarga 5 begonia dekat rps tuh! haha. ape2 pon i wanna wish gudluck in the becoming spm exam :D take care taw2! sayanggg kaw! aww! lalala~ btw , sorry main cilok ja gmbr kaw dalam twitter tu. tuh jela pon gmbr yg aku ada. gmbr yang baru tgkp tadi rahmah roche tak masukkan lagi :P hoho

sincerely, me with love :))

No comments:

Post a Comment

leave your comments