WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Saturday, March 31, 2012

BUSINESSWOMAN! :D



ASSALAMUALAIKUM :DD

yeahh! akhirnya! eva berjaya edit blog dua orang kawan baik eva ^^ hehe. 
ni blog kawan eva tu --->  WANI and  AUNI ape pendapat korang? okay tak? :P sebenarnya dah lama eva nak tolong tukarkan blog kawan eva ni. tapi masa tak mengizinkan . jealous sangat! haha. but then , eva berjaya jugak tukar walau lambat . yeah! i'm proud of myself. lalala. haha. "baru tukar blog sikit, dah nak bangga diri. orang lain dah lagi maju lerr." mesti korang fikir camtu kan? eleh! suka hati eva lar! :P my life , my blog ^^ hehe. well3. eva hope auni dengan wani suka . *kelip kelip* hehe. btw , eva rasa macam eva nak buat bisnes larr. haha. bisnes apa? bisnes EDIT BLOG ^^ muahahaha. mesti mashukk! tu pun kalau ada orang yang nak tempah la kan. haha. law eva , eva tak buat mahal2 kowd. dalam.. humm.. 5 ringgit je kot :P haha. kay eva taw korang nak cakap "5 ringgit tu mahal" haha. well, 5 ringgit tu dah kira murah kowd. hoho. 5 ringgit bukan untuk suka2 pon. duit dok mnghadap internet memanjang sampai bil elektrik melambung , duit nak topap. kot2 na kol orang yang tempah tu nak tanya okay ke tak ke. kan3? okay letuww :P haha. law sape2 ada rasa nak minta tolong just tell me kay? eva tak kedekut ilmu :) hehe

sincerely, me :))

No comments:

Post a Comment

leave your comments