WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Saturday, March 3, 2012

MEMBER SENGAL! :P





ASSALAMUALAIKUM ^^ hehe

lalalalala. akhirnya! berjaya jugak ak apply blogskin . excited gyla! tp tbe tbe plak rasa rndu kat blog lama. 
why? coz penad woah buad yg lama tuh! payah! rndu nyeeww! T.T tp xley na wtp da coz da mmg xley na tukar pade yg lame tuh balek. so, setia kan jela diri pada blogskin. huk2.

actually eva na ucapkan ribuan terima kaseh kt membe eva SUERAYA SIDEK  n MR.KECIK for teaching me of how to use blogskin. tq so much! >< syg korunk sgt! aww! HAHA. tocetoce! 

kay now eva na ckp pasal membe tucen eva ni . nama depe 

+ SYAZWAN ALIFF
+ FARHAN ROSLI
+ FARHAN SHAH

sbnr nya depe tiga org ni baru join tucen yg sama dgn eva tahun ni. mula mula si SYAZWAN n FARHAN ROSLI masuk eva mcm "erk -,-' kenapa mcm familiar?" pikir punya pikir smpai da tak larat na pikir da. rope rope ny eva penah chat nan wan dkad fb. farhan rosli tuh plak eva pernah usha profile dia *tengah bosan* HAHA. then , masa first class dgn depe eva ta rasa apa apa pon. lama lama eva rasa annoying coz depe tiga org ni bisng sgt2! rasa mcm na tmbuk sorunk2. yela. kelas ADDMATH kan? kene pakai otak 100% tuh! >< huhu. tp taw taw bukan stkat kelas addmath ja yg sama. fizik n kimia pon sama! tp nsb tucen kimia hari lain lain. mula mula nmpk muka depe tuh. eva da mc "OMAIGODD! WHY? WHY? KENAPA DEPE NI ADA?" haha. kay. eva taw eva kejam! :P

then , bila da masuk kelas ke 2 or 3 cmtu. eva mula bengang. kay. eva mmg panas baran sket. tp sket ja oke? ta byk :P HAHA. eva pernah TERmarah depe. tak sengaja babe! coz time tuh pale eva da pening pening lalat -,-' mmg ta dpt lar na digest addmath tuh. satgi depe siap nyanyi nyanyi lagi. sape tak saked hati kan? tp sisi bagus nya depe ni even mulut depe bising mngalahkan perempuan. haha. tangan depe still moving taw? they continue doing their job! yg tuh eva ta dpt na nafikan lah yg depe ni mmg bgus ^^

but then , makin lama satu kelas nan depe ni . eva da makin biasa. yela. mula mula mmg la tak biasa coz eva ni skola perempuan since DARJAH SATU lagi. mana pernah tawuk prngai laki cmtu skali. hoho. tp lama lama eva da tak kesah sgt dah ^^ jnji depe bsing tuh ta libat kan eva , i'm okay :D tujuan eva buad entri no coz na say SORRY GYLA GYLA kat tiga org mamat sengal ni! HAHA. 

to WAN , ROSLI , SHAH . haha. soryy kay geng? aku taw aku mmg truk . al-maklum la budak kwn nan prmpuan dari DARJAH SATU mmg mcm ni. :P haha. hope korunk chill kay. :DD tengs sbb tahan dgn kemarahn aku yg TAK DISENGAJAKAN tuh! teheee. TQ dude! :)

No comments:

Post a Comment

leave your comments