WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Saturday, March 31, 2012

UNBELIEVABLE! --'


*he looks sexy when get stressed*

ASSALAMUALAIKUM


omaiigod omaiigodd omaiigoddd >< !! i couldn't believe this! am i dreaming? oh god! terkejutt! eva tak boleh nak percaya! tadi masa eva belek2 fon eva tiba2 ade sorang budak yang dah lama tak contact eva mesej. eva ingat dia nak cari gaduh dengan eva lagi. macam yang dia selalu buat sebelum2 ni. eva pun rasa macam malas gila nak bukak mesej tu. eva biarkan dalam 10 minit. but then , entah kenapa eva rasa macam nak tengok mesej dia. and you know what? mesej dia buat eva rasa terkejut nak mati! tiba2 je dia mintak eva jadi kakak angkat dia. o.O' eva macam "biar betul dia ni. otak dia dah senget sebelah ape?" tapi lepas tanya banyak kali , dia cakap dia serius. eva macam "er. boleh percaya ke dia ni? --' haih." lepas banyak kali dia tanya baru eva cakap okay. sebab eva tak kisah pun. eva memang dah anggap semua budak2 yang lagi muda dari eva macam adik eva sendiri :) tapi lepas tu eva rasa janggal gila na text dengan dia. sebab sebelum ni eva guna "aku,kau" masa text dengan dia. tapi lepas ni? oh god! awkward! masih tak dapat nak kawal otak --' rasa pelik yang amat , amat , amattt sangat! fewww~

No comments:

Post a Comment

leave your comments