WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Friday, April 20, 2012

USTAZ KAZIM ELIAS aka UKE :))




Tumblr_m2pfgcliag1qcf53bo1_500_large

ASSALAMUALAIKUM :DD

hey! what's up allz? lama dah tak update blog kesayangan ni ! rindu! aww! haha. kay. harini masa dekat sekolah tadi awesome sangat2! pagi tadi ada ceramah 2 jam dari USTAZ KAZIM ELIAS akan UKE :D mula2 start ceramah dah buat lawak. antara ayat yg UKE ckp is

"time nak tengok wayang bwk sekali mak bapak.kamu duduk hujung sekali. sebelah kanan mak kamu,sebelah kanan mak kamu bagi bapak kamu duduk. hujung sebelah kanan bapak kamu bagi bf kamu dduk. kalau dia nak raba, biar dia raba bapaknya." 

"couple yg paling sweet adalah kaple yg tak pernah bersentuhan atau kaple yg tak pernah bersemuka :) sebab kaple ini akan menemui kebahagiaannya selepas berkahwin"

"luaran prempuan nmpk lembik, tapi naluri kasih sayang perempuan sangat kuat!"

"ibu kenal kita sejak dlm perut, bf kenal kita bila kita dah bsr. ibu was your best partner!"

"kasih ibu bawak smpai ke mati. kasih boypreng? errr.. mampus pigi!"

"masyarakat tak paham perasaan kite" *dgn gaya tangan* (pondan)"

"tu baru anaknya yg mintak susu, belum pak nya lagi"

"kejap ye nak, mak bukak dulu perut ni nnti mak bubuh balik (pregnant)" 

YA ALLAH! lawak dia tak terkata! xD haha. dengan siap gaya nya. hahaha. but then, lawak2 dia pun ada makna yg mndalam terselit :') dengan ending dia yg tiba2 jadi sedih. betul2 buat ak tersentuh . it's about parents. hey guys! i love my mom and dad more than i love you! note that! hoho. macam mana pun, lawak dia buat ak tak kesah kebas kaki ke ape ke. it's truly awesome! kan best kalaw UKE datang bagi ceramah lagi . berharap. 

oh lagi satu! "jangan lupa nantikan buku yg akan diterbitkan tak lama lagi khas dari USTAZ KAZIM ELIAS aka UKE yg bertajuk ALLAH MENGUJI KITA" hahaha xD (rasanya betul tajuk buku tu. huhu) 
"nantikan juga siaran PERAK fm pada setiap hari selasa jam 5:30 petang bersama USTAZ KAZIM ELIAS aka UKE" hahaha. :D baik ustaz! inshaallah saya dengar! <3

sncerely, me :))

No comments:

Post a Comment

leave your comments