WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Tuesday, April 3, 2012

BELOVED HUBBY : CHUNJI xD




*come2! come here to papa beybeh! LOL xP*

ASSALAMUALAIKUM 

sila jawab salam dulu sebelum sambung mmbaca :D kay. tujuan buad entri yang satu ni just because eva nak bagi tahu yang CHUNJI eva punya! >< haha. yeah! he's ohseemmm! i love ya chunji! :* hoho. kay mesti ade yang tak tahu siapa CHUNJI ni. :P CHUNJI ni salah seorang anggota TEEN TOP gak ^^ dia sangat sangat comel! >< teheee. tak percaya? tengok kat bawah ni! kecuali manusia yang tak minat korean. konfom dengan hati keras cam batu nya akan ckp "eleh! tak comel pun" and eva akan cakap , "kau rabun apa?" haha. xD sokay. setiap orang ada pendapat masing2 .

*he gives me the love. aww! haha*

*i hate those eyes , those lips! it makes mee.. urghh! (melting)*

seee?? dia comel kan3? cepat gila CHUNJI rampas hati aku. 

to CHUNJI : sokay CHUNJI . you can keep my heart with you forever :') AWW! HAHA  xD 

kay. tolong jangan rampas dia. TQ baii :DD hehe. *bunga2 cinta bertaburan* kay. sila jelez. kahkahkah. wanna 'boooo' me? who cares? godai! HAHA

sincerely, me :)

No comments:

Post a Comment

leave your comments