WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Sunday, April 8, 2012

HEARTSTRINGS :D


ASSALAMUALAIKUM xD

annyeonghaseyo! haha. kay. eva dah gila korea --' mianei. ups! maaf. T.T haha. makin nak dekat dengan SPM makin gila korea plak . haih. semuanya gara2 TEEN TOP ! huk2. tapi TEEN TOP tak bagi impak sangat. yang buat eva betul2 gila korea ni bila eva mula layan drama korea "DREAM HIGH2" and "HEARTSTRINGS" YA ALLAH! cerita ni betul2 buat eva jadi gila! >< suwitt! hoho. eva dah finished tengok DREAM HIGH2. but then , ending dia kurang menarik --' so, nak lepaskan kekecewaan yang melanda , eva tengok drama HEARTSTRINGS plak. and its truly awesome! just mula2 cerita agak mmbosankan sebab ada kait2 dengan hal family and orang2 tua. but then , bila dah masuk pertengahan cerita. dia jadi agak menarik di situ! aww! haha. eva malas nak cerita panjang lebar. jum tengok gambar dari cerita tuh :D 

HERO 1 : JUNG YONGHWA as LEE SHIN (CNBLUE)
HEROIN 1 : PARK SHIN HYE as LEE KYU WON 
HERO 2 : KANG MIN HYUK as YEO JUNHEE (CNBLUE)
HEROIN 2 : WOO RIN as HAN HEEJO
HERO 3 : SONG CHANG UI as KIM SUK HYUN (professor)
HEROIN 3 : SO E HYUN as JUNG YUN SOO (professor)

p/s : mianei. gambar2 dalam ni kebanyakannya HERO 1 and HEROIN 1 . ade juagk HERO 2. sebab 3 orang ni jer yang paling cute! >< haha. kay. enjoy! :D



*6 main characters*

*LEE SHIN and LEE KYU WON*

*pertama kali jumpa*

*YEO JUNHEE*




*LEE SHIN*
















*so suwittt! ><*

*YEO JUNHEE again! kyaa! so cutee! xD*





kay. THE END :D haha. well, kalau korang rasa bosan2 tu cuba lah layan cerita ni . insyaallah hilang bosan! tapi, WARNING to the SPM n PMR candidates. takut TERaddicted macam eva pulak nanti! >< bahaya woo! haha. well, dlm cerita ni hero2 dia sangat comel. dua2 dari CNBLUE. and because of this story. i've became the CNBLUE fans! LOL. I LOVE YA! :* but then , TEEN TOP tetap di hati! aww! haha

sincerely, me :))



No comments:

Post a Comment

leave your comments