WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Monday, April 30, 2012

lutut oh lutut!




Tumblr_m39oi0zlkx1qems3lo1_500_large

ASSALAMUALAIKUM :))

hello my little fella :D dah lama tak update blog ni. rindu rasanya . weeewittttttt <3 haha. first of all , eva nak ckp SELAMAT HARI PEKERJA kepada semua pekerja di malaysia dan SELAMAT BERCUTI kepada pelajar2 sekolah. haha. walaupun cuti cuma sehari. nvm, enjoy! :D haha. hari ni mak eva betul2 cuti. mak eva have fun dengan kawan2 kat KL. wwuuu.. she left us with our daddy. T.T tapi, tak ape . sebab bukan selalu mak enjoy kan? :) sekali-sekala mak nak lepaskan stress. hoho. kesian kat mak :)

lagi pun kalau eva boleh ikut pun, eva takkan ikut punya. :'( sebab kaki eva sakit! eva sendiri tak tahu kenapa. lutut kanan eva rasa macam dah nak patah. tapi takde pulak lebam bagai. nak kata eva jatuh or ape2 yang melibatkan lutut ni eva rasa takde. --' dah dua tiga hari dah sakit ni serang. ingat takde ape2 lah kot. so, eva diamkan jelarr. but then , lepas perhimpunan pagi dekat sekolah semalam. lagi2 lepas cik nani bagi ucapan pnjg lebar semalam. dekat 2 minit kaki kanan takley gerak. --' takut nak bagitaw parents. nak bagi taw mak abah ke tak? nanti mak abah risau. haihh.

kalau nak pergi buat check-up sendiri , takde transport lah pulak. wuuuu. lagi pun, eva risau kalau eva pergi buat check-up kot2 dia kata retak ke ape ke. dah kena kuarantin 2-3 bulan. macam mana nak spm? o.O' ohh tidaakk! just hoping supaya sakit ni cepat2 lah hilang. amiiiinnnnn! ><

sincerely, me 

No comments:

Post a Comment

leave your comments