WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Thursday, April 5, 2012

sinopsis 5 APRIL 2012 :)


*gedik tayang baju --' tapi tetap ohseemm!*


ASSALAMUALAIKUM

hari ni ada pertandingan bola jaring dekat sekolah LAGI :) it means cikgu tak masuk kelas! booyah! haha. jadi, sehari suntuk cikgu tak masuk kelas budak2 5BE yang terlebih rajin ni buat lah kerja rumah yang TERGENDALA sebelum2 ni :P lulzz. sementara tu, ada jugak pergi curi2 tengok game. jadi supporters! woahhoo! xD game antara RPS and AMC sengit gila2! semua muka cuak je masa tengok tu. haha. lepas tu, masa FIZIK dah tiba. sementara tunggu MRS. ANITA kami tu masuk makmal, kteorg keluar makmal jap. alah. duduk kat koridor jer (sokong dari jauh) then , SI DIA smpai. kami sepat2 masuk lab. dalam lab tiba2 jer teacher cakap ,

"kenapa na masuk lab? pergi lah tengok game tu." (dengan muka senyum dia yang membuatkan kami tak pasti itu ikhlas atau perli --')

lepas tu , teacher ada gak sebut somthing like,

 "buat apa nak busybody? duduk dalam lab belajar sudahlah. bukan reti main pun" 

masa tu kami semua dah rasa macam nak jerit 

"teacher! tu sekolah kita! why we can't support our own school??!!!"

but then, kata-kata tu hanya mampu dijeritkan di dalam hati. lagi pun kami bukannya lambat masuk kelas dia ke, tak masuk kelas dia ke. kami sorak pon sementara tunggu teacher je. haih. then, we keep quiet and just let her continue membebel. --' lepas habis sekolah plak, eva ada aktiviti TAMAN KIMIA dengan alin, teha and wani :) aktiviti dia senang je. tabur tu, tabur ni dah dapat buat something like terumbu karang kat laut tuh. awesome! xD haha. tapi malangnya, kamera eva buat hal jadi tak dapat la nak ambil gambar T,T haihh. 

lepas habis aktiviti tu, semua orang balik. and for me. i need to wait another one and half hour for my mom to  come and fetch me. bila dah sampai rumah dah dekat pukul 5. makan , mandi , sembahyang , buat kerja rumah dah pukul tujuh lebih. makan , sembahyang dah kena pergi tuisyen --' i'm tired! tapi kena pergi juga sebab tuisyen MATEMATIK TAMBAHAN tu! sekali terlepas , menyesal tak sudah! huhu.

tuisyen malam ni sangat seronok! daripada mengantuk , terus lesap perasaan ngantuk tu. haha. :D mula2 belajar macam biasa. lepas tu , ada satu part tu penuh dengan nombor 0 (kosong). then , budak2 lelaki yang sengal tak sudah dekat belakang dah mula tunjuk belang. haha. depe nyanyi lagu KOSONG by NAJWA LATIF sebab malam tu kami banyak sangat guna nombor 0. haha. yang lawak nya depe nyanyi part yang sama jer. nampak sangat tak hafal :P LOL. sampai sekarang aku tak boleh nak berhenti gelak. they coloured my life <3 aww! haha. thankies to em' ! love ya! lalalala~

sincerely, me :)

No comments:

Post a Comment

leave your comments