WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Tuesday, July 17, 2012

HAPPY BIRTHDAY


ASSALAMUALAIKUM :D

hello fellas! nampak tajuk entri aku kalini? haha. okay. biar aku ulang sekali lagi, HAPPY BIRTHDAY. well, mesti korang tertanya-tanya birthday siapa lah yang dapat layan special mengalahkan M.Daud Kilau sampai si eva ni buat entri khas untuk dia kan kan? nampak sangat korang jelez tak dapat masuk carta hati blog eva ni kan kan? takpe takpe. eva memahami. lol. well, first of all. let me tell you about this little cute fellas who had always be my friend till now. 

On the 17 July 1995 , a cute little baby girl was born. Ayah dan ibu si bayi menamakan bayi tersebut dengan nama yang cukup indah iaitu , AUNI ATHIRAH :) aku kenal auni start dari sekolah menengah. masa tu, auni ni sombong gila. rasa macam nak bagi dia makan kaki je. tapi dek kerana aku yang masa tu masih lagi muda lagi cantik menawan terpaksa lah aku jaga maruah aku lantas mengabaikan si sombong auni ni. okay. aku tak nak melalut panjang panjang sebab homework menggunung tinggi yang tak siap lagi ni. jari pun menaip laju macam naik ferrari dah ni. jadi, andai kata ada TYPO banyak kali tu, mohon diampunkan. 

khas kepada si comel lotek AUNI ATHIRAH BINTI MOHD ANUAR,

i just want to say,

HAPPY..
Your animation
my dear beloved friend :)

memandangkan hari ni hari jadi kau, meh aku sumbangkan suara aku yang merdu lagi lunak ni. hoho

SAENG IL CHUK HA HAM NI DA
SAENG IL CHUK HA HAM NI DA
SARANG HA NEUN AUNISHI
SAENG IL CHUK HA HAM NI DA!!
 
*berjoget pakai trompah depan crush tercinta*

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v




SELAMAT HARI JADI AUNI ATHIRAH BINTI MOHD ANUAR :D 

mianei for the late wish. malam semalam ingat nak jadi manusia yang wish konon nye lah kan. sekali entah kenapa aku ngantuk sangat --' kat sekolah tadi pulak semua orang dah wish dulu jadi ke'special'an tuh dah takde. jadi, memandangkan aku ada blog, aku manfaatkan blog aku tuk mengabdikan kisah cinta kita berdua :D haha. kay. joke. mianei sekali lagi auni! 

pada hari jadi kau yang ke-17 ni, (sila sedar yang anda dah semakin tua dan cun) aku nak wish semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. tak lupa jugak semoga berjaya dalam hidup lagi lagi SPM yang makin dekat ni. hope kau dapat capai impian kau. dan terima kasih sudi jadi kawan aku. maafkan aku andai kata sepanjang kita berkawan , aku ada buat kau terasa hati (eh! ni dah masuk slot nak raya! --') okay okay. last but not least, semoga persahabatan kita kekal abadi sampai ke akhir hayat :) amin ya robbal alamin! 

ASSALAMUALAIKUM 
memberi salam itu sunat, menjawab salam itu WAJIB :)



sincerely, EVAHASHIM 

No comments:

Post a Comment

leave your comments