WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Tuesday, August 21, 2012

SELAMAT HARI RAYA!



ASSALAMUALAIKUM :D

Hye kawan! Dah lama aku tak meroyan dalam belog ni kan? *membebel sambil sapu2 sawang* alahai. rindunya. nanti entah bila pulak la aku dapat nak meroyan lagi. budak nak spm lah katekan. fyi, sebenarnya entri ni dah berzaman dah aku nak post. tapi asal aku nak post je, mesti tak sempat membebel habis. jadi, tertangguh lah niat nak bagi korang pening baca entri aku. lol. 

ehem. SELAMAT HARI RAYA! *lompat lompat atas katil* *katil patah* *mak marah* *malam ni tidur atas lantai* #Sadlife lol . sebenarnya, aku rasa raya tahun ni macam tak best. yela. kan aku nak exam lepas one week holiday ni? then, serabut otak fikir pasal homework yang tinggi macam gunung kinabalu lagi. lepas tu, kezen ramai tak balik sebab tahun ni rumah mak mak mertua. alahai. terpaksa terima dengan redha. but somehow, even takde semangat raya tu, muka tetap kena pandai berlakon kan. takkan nak masam mencuka je. so, just having a fake smile :) lalalala.


hai! this is me :D



abang am with ikhwan danish :)

alia, kak farah and me ^^


the first nephew, ikhwan danish

cousins <3




#Raya2012
okay. done raya. esok last day for me to enjoy raya maybe :) then, time to study! well, #TrialSPM is just around the corner peeps! lastly, i would like to say SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI . ampun dan maaf dipinta andai ada terasa hati dengan aku or benci aku atas sebab2 tertentu. i'm sorry. and to all batch 95, goodluck in our upcoming #TrialSPM try your best! fighting! :D

No comments:

Post a Comment

leave your comments