WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Sunday, December 2, 2012

happy birthday to you :3

 
 
 ASSALAMUALAIKUM 

hye again! yes! AGAIN! sekali dah update mestilah rasa macam nak update lagi kan. sebenarnya aku update banyak banyak ni sebab aku tahu korang mesti nak baca aku punya blog ni lagi kan. bak kata orang inggeris addicted kan. *muka mintak penyepak* lol joke k. sebenarnya update yang kali kedua dalam sehari ni ada tujuan. ehem *betulkan necktie* 27/11/2012 adalah hari terakhir spm aku. hari yang sangat aku tak suka. hari paper biology spm . subjek yang sangat aku tak suka. i hate Facts k done. 

but at the same day tarikh 27/11 ni jugak adalah hari jadi kawan aku. dulu aku pernah ugut dia cakap aku takkan wish birthday dia sebab dia lupa wish birthday aku. *campak dia masuk gaung* tapi aku tak sanggup nak buat kawan. malangnya aku tak boleh nak wish dia awal awal sebab handphone aku sudah lama mambawa diri entah ke langit mana. dah berbulan-bulan dah aku tak guna phone *muka bangga terlebih* dan malang jugak sebab lepas sampai rumah aku TERlelap. niat nak on twitter nak wish tak jadi sebab penat sangat. agak agak dah puas lelap. barulah on twitter dan wish. 

tapi aku ni kan sweet orang nya. rasa macam tak best lah wish birthday dia macam tu je. tak nampak keKACAKan aku di situ. lol. jadi dengan itu, saya syarifah eva syafina binti syed hashim ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada syukri/ue aka @Poitupoi / cuki cuki (twitter) ! 

selamat hari jadi, selamat hari jadi, selamat hari jadi ue, selamat hari jadi! 

 
 
selamat hari jadi ue! :) dah besar dah anak mak ni *wipe tears* lol mohon maaf atas kelewatan membuat wish yang acah acah special ni. masa tidak mengizinkan. umur dah makin meningkat harap ue semakin matang, panjang umur, dimurahkan rezeki, diredhai Allah S.W.T , disayangi semua lapisan masyarakat, didekati kawan kawan yang baik , ue dapat teman hidup yang baik, ue bertambah kerjianan dan harap juga ue berhenti merokok. aum! haha. ampun dan maaf andai kata eva ada sakitkan hati ue. you're one of the best man i've ever had in my life. jiran poreberr! haha. take care of yourself. happy always :)

nak lihat muka ue? lihat gambar lelaki yang berbaju biru. yang ketiga bawah column 'My SUPERMAN' di sebelah kanan blog ni. *scroll ke bawah* kbai

 
 
don't depend too much on anyone in this world because even your own shadows leaves you when you are in darkness
 
ASSALAMUALAIKUM W.B.T
memberi salam itu sunat, menjawab salam itu WAJIB

sincerely, 
the future successful malaysian architest , insyaAllah
@liamhoughton is my idol
https://twitter.com/EvaHashim

No comments:

Post a Comment

leave your comments