WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Wednesday, February 6, 2013

PASTA

 


ASSALAMUALAIKUM
 
harini dah masuk 7/2/2013. time fly so fast hah?! semalam hari aku dapat gaji first aku. pheww! RM411.25 yeayyy meee! haha. even takdelah banyak mana tapi kira not bad lah. well, kerja part time je pun kan. harini aku nak bebel sikit pasal moment aku kerja dekat mydin rtc gopeng ni. nak tak nak, hang kena dengar. okay? *asah parang*
 
first taught aku bila kerja ni, adalah P E N A T tapi S E R O N O K bila part dapat gaji. k. lama lama aku kerja sini, penat memang penat. well, kerja apa je yang tak penat? kerja buat taik mata tu tapayah cakap lah kan. tiap tiap hari aku buat. tapi aku rasa makin seronok kerja. bukan sebab dapat pegang duit sendiri. sebabnya aku enjoy  kerja aku. kau tahu bab bab masak memasak ni memang feveret aku, cuma aku malas bila dekat rumah. k aku tahu aku anak dara yang teruk. pfft. bukan setakat masak memasak, aku dapat kawan baru. ramai bhai kawan aku dekat mydin tu sekarang. farah si awek wafer. kak ipah si awek cool station. kakak kakak air debab aku, makcik kedai sebelah, abang burger, hantu hantu clener, supervisor foodcourt mydin. hah! ramai kan kan kann? hoho. lepastu, aku dapat potong memotong segala benda kat dapur tuh sampai naik calar balar tangan bagai, aku dapat cincang bawang putih tiap tipa minggu sampai baju melekat bau bawang putih tu. orang kalau jalan dengan aku, mesti jarak dah macam nak dekat 10 batu jauhnye. ish3. aku pun manusia jugak *wipe tears*
 
hah! cakap pasal bawang putih, semalam dari awal aku masuk kerja sampai nak balik aku asyik kena bahan dengan yan and zudin. sikit je lagi pisau kat tangan aku nak tusuk dalam perut deme dua. ada ke patut zudin curi bawang putih aku masa aku kat dapur? yang aku ni dah macam orang separuh gila mencari, yan dengan zudin boleh duk terkekek kekek dekat depan. memang saja cari pasal betul deme dua ni. habis segala keturunan nenek moyang babi aku seru dalam hati. kalau bakal mak mentua aku boleh dengar apa hati aku cakap, mesti dia cancel amik aku jadi menantu dia. tak pasal pasal aku jadi anak dara tua. k k tak nak. okay. till here then, wait for my next update okay? pfft. bajet macam aku hot je. leuls~ xoxo.
 
 
 

 
every day may not be good, but there's something good in every day
 
ASSALAMUALAIKUM W.B.T
memberi salam itu sunat, menjawab salam itu WAJIB
sincerely,
the future successful malaysian architest , insyaAllah
@liamhoughton is my idol
https://twitter.com/EvaHashim
 
 

No comments:

Post a Comment

leave your comments