WHEN YOU NEED ME AND YOU DON'T WANT ME, I WILL STAY BUT WHEN YOU DON'T NEED ME AND YOU WANT ME, THEN I WILL GO

Wednesday, April 27, 2016

MEMORIES NEVER FADE

ASSALAMUALAIKUM

First post after half of the year 2016. Kinda busy tho hehe. Truth to be told, what i feared the most last year happened. I failed three of my semester five subject which me I need to extend another half year in Bangi. (Salah sendiri siapa suruh main main. Padan muka dekat diri sendiri.) So, now I've finished my semester six and hopefully I pass it all. Yeap, I learned from the past. Mula tu rasa malas, tu mmg kuat (eva nvr grow up, gosh) but syukur ada teman penguat semangat (you know who you are) yang sama sama struggle tak tidur masa final. Terima kasih. Harap kita sama sama lulus kali ni, InsyaAllah.

Aku rindu betul dekat classmates lama sepanjang sem enam. Orang selalu kata "yang baru takkan sama dengan yang lama" yeap that's the truth. Macam mana nak elak rindu kalau tiap hari lalu dekat tempat yang ada kenangan dengan classmates lama? Macam mana nak elak rindu kalau teringat perangai masing masing setiap kali masuk kelas yang sama dulu dulu? Macam mana nak elak rindu kalau setiap kali nampak group of class jalan ramai ramai tetiba teringat zaman kita jalan ramai ramai dulu dulu? Haha.

Sem enam dapat housemate baru, beza betul dengan housemate lama. Even rumah buruk je duduk dulu, tapi kenangan tu padu. Even ada rasa tak puas hati sikit sikit tu masih level boleh minta maaf dan dimaafkan. Even beza orang beza cara masih boleh duduk satu table. Even ada manusialeps gas nokharom masing masing masih boleh bergurau. What to do, time flies. People grow up and move on. And so do I.

To all ppl that have known me I wish you good luck and moga moga kita sentiasa di bawah lindungan-Nya. I'll forgive you for whatever you said about me behind my back before and I'm sorry for everything. Thank you for accepting me for the way I am. Thank you for not complaining. Love you 

No comments:

Post a Comment

leave your comments